top of page

SKOLEKOMEDIEN

 
Århus Teater
2024

Stjernedramatiker og -instruktør Christian Lollike dissekerer livet i vores allesammens formende og forkætrede folkeskole

Vi glæder os til at se dig i Store Scenes klasselokale til en forrygende og foruroligende komedie om tilstandene i folkeskolen.

I Skolekomedien stiller Christian Lollike med kompromisløs og original kraft skarpt på livet i den danske folkeskole lige nu. Det sker i en vild komedie baseret på autentiske breve og fortællinger fra lærere og elever over hele landet. Præcis som Lollike tidligere lod sig inspirere af vidnesbyrd fra danske sygeplejersker i sin roste farce Hospitalet på Aarhus Teater.

 

Et overdådigt hold af Aarhus Teaters skuespillere er på scenen, og Skolekomedien sættes i scene af Christian Lollike selv. 

Internationalt anerkendte Franciska Zahle laver scenografi og kostumer, som hun også gjorde det til Hospitalet, Omstigning til Paradis og senest EVITA på Aarhus Teater.

Christian Lollike

TEKST & ISCENESÆTTELSE

Med scener af Johanne Kirstine Fall og Frida Lea Fugl

Baseret på breve og mails fra folkeskolelærere og elever landet over.

Franciska Zahle

SCENOGRAFI OG KOSTUMEDESIGN

Anders Kjems

LYSDESIGN

Simon Mathew

KOMPOSITIONER OG ARRANGEMENTER

Lars Gaarde

LYDDESIGN

Julie Kunz

KOREOGRAFI

MEDVIRKENDE:

Mette Døssing, Anne Plauborg, Marie Marschner, Mette Klakstein, Amanda Friis Jürgensen, Carla Eleonora Feigenberg, Christian Hetland, Jacob Madsen Kvols, Anders Baggesen, Simon Mathew, Kjartan Hansen, Emil Busk Jensen, Marie Boda*, Kasper Krassimir Jensen*

*STUDERENDE VED DDSKS, SKUESPIL

bottom of page